Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Ajax Speler Stengs Moet Knieoperatie Ondergaan

Ajax-speler Stengs moet knieoperatie ondergaan

Belangrijke middenvelder voor langere tijd uitgeschakeld

Cruciale periode voor de Amsterdammers

Ajax-middenvelder Jurgen Stengs moet een knieoperatie ondergaan, zo heeft de club bekendgemaakt. De blessure is opgelopen tijdens de training. De verwachting is dat Stengs enkele maanden uit de roulatie zal zijn.

Het nieuws is een grote tegenslag voor Ajax, dat de komende weken belangrijke wedstrijden speelt in de Eredivisie en de Champions League. Stengs was een vaste waarde in het elftal van trainer Erik ten Hag.

De 22-jarige middenvelder speelde dit seizoen 19 wedstrijden voor Ajax, waarin hij twee keer scoorde en drie assists gaf. Hij maakte indruk met zijn dribbelvaardigheid en spelinzicht.

Ajax heeft nog niet bekendgemaakt wanneer Stengs geopereerd zal worden. De club hoopt dat hij na zijn revalidatie weer op tijd fit is voor het einde van het seizoen.

De afwezigheid van Stengs is een klap voor Ajax, dat de komende weken belangrijke wedstrijden speelt in de Eredivisie en de Champions League. De Amsterdammers staan momenteel tweede in de Eredivisie, achter PSV. In de Champions League is Ajax ingedeeld in een poule met Liverpool, FC Midtjylland en Atalanta Bergamo.


Komentar